Contact

Wat leuk dat jij op onze website Golfprofessionals aan het rondneuzen bent! Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor een eventuele (online) samenwerking? Lees dan vooral verder en hopelijk horen wij snel van je!

SAMENWERKEN?

Heb je een bedrijf in de betreffende markt en ben jij geïnteresseerd in een samenwerking middels reclame of het plaatsen van gerelateerde content? Stuur ons snel een mailtje zodat wij kunnen kijken of het matcht. Voeg in de mail je wensen en een link naar de bijbehorende bedrijfspagina of blog toe zodat wij deze alvast kunnen bekijken. Wij komen er zo snel mogelijk op terug met de mogelijkheden en tarieven.

VORMEN VAN PROMOTIE

  • Gast blog
  • Reclame in de vorm van banners
  • Advertorials
  • Reviews of vermeldingen

Heb jij nog een promotie idee dat hier niet tussen staat? Stel het voor dan kijken we samen naar de opties. Creatieve ideeën zijn altijd welkom!

VRAGEN EN OPMERKINGEN

Heb je een andere vraag of opmerking? Ook dan ben je altijd welkom om een mailtje te sturen via onderstaand contactformulier. Tevens zijn wij terug te vinden op deze Bedrijfstelefoongids, de bedrijvengids & telefoongids voor Nederland. Meldt uw golf gerelateerde bedrijf aan voor gratis promotie.

Naam
Wat is je e-mailadres?
Je opmerkingen...
Aktiesport