Goede uitrusting

Golf is een technisch spel dat grote technische vaardigheden vereist. Goede Golf Spullen zijn essentieel om de technieken toe te passen en om goed Golf te kunnen spelen. In de andere delen op onze website hebben we uitgebreide informatie gegeven over de gehele Golfuitrusting. In dit deel geven we een lijst met Koopwijzers en Koop Tips die wij hebben om Golfspullen aan te schaffen.

Vereist het kopen van golfspullen kennis?

In het algemeen vereist het Kopen van de juiste en de goede spullen enige kennis over de verschillende delen van de uitrusting en waar ze precies voor gebruikt worden. Ook moet je naar jezelf kijken hoe je speelt en hoe goed je bent in Golf. Beginnende Golfers doen er goed aan goedkope en standaard spullen te kopen, en te wachten totdat hun spel verbeterd voordat ze duurdere en technisch hoogstaandere spullen gaan aanschaffen. Bij twijvel vraag je, mensen om je heen die meer ervaring met Golf hebben, om Tips en Advies wat je moet kopen. Onze Golfuitrusting Koopwijzers kunnen helpen als eerste stap in de goede richting voor het Kopen van de Uitrusting die perfect is voor jouw Golfspel:

 • Golfclub Koopwijzer
  Je keuze van Golfclubs hangt af van je speelstijl, je ervaring, de lengte van je armen en lichaam en natuurlijk je persoonlijke voorkeuren.
 • Golfbal Koopwijzer
  Bij Golf is de Golfbal het belangrijkste object. Heel begrijpelijk dus dat je die ballen wilt die bij jou speelstijl passen.
 • Golfhandschoen Koopwijzer 
  Golfhandschoenen beschermen je handen tegen blaren en verhogen de Grip op de Golfclubs. 
 • Golftas Koopwijzer
  Golftassen zijn er om al je Golfspullen mee te nemen zodat je je handen en lichaam vrij hebt voor het Golfspel.
 • Golfschoen Koopwijzer
  Golfschoenen hebben veel invloed op je grip en balans tijdens de Swing.    

Zodra je de beslissing hebt genomen welke Golfuitrusting je wilt kopen, zorg dan dat je ze goed onderhoud. Vieze Golfspullen bepalen niet alleen je persoonlijkheid, maar hebben ook effect op je spel. Daarnaast zou het toch zonde zijn als je honderden euro’s hebt uitgegeven aan Golfuitrusting die vies en beschadigd is. Het niet schoonmaken van de groeven op het clubhoofd kost je afstand in je slag. Gladde en vettige Handschoenen en Grip zorgen voor een slechte controle over je club en dus een slechte Golfslag. Investeer dus in een goede Golfuitrusting, onderhoud ze netjes en oefen veel. Zo zul je zeker je spel verbeteren.

Terug naar Golfuitrusting