Golf Games en Gambling

Golf is een balspel waarbij het de bedoeling is dat je met een golfclub de golfbal weg slaat in de richting van een serie holes in zo min mogelijk aantal slagen. Zoals je ook kunt gokken bij voetbaluitslagen heb je deze mogelijkheid ook bij golf. Zo heb je een aantal golf games en gambling waarbij we de beste voor je op een rijtje hebben gezet. Kom bij Golfprofessionals alles te weten over golf gambling games!

Bekende inzetmogelijkheden bij gokken op golf

Golf is zich steeds meer aan het ontwikkelen tot een van de meest bekende sport weddenschappen van de laatste tijd. Gokken op golfsport heeft namelijk een aantal andere opties dan andere sport weddenschappen. Ook is gokken op golf is vrij eenvoudig en is zelfs te begrijpen voor onervaren golffans. Lees hieronder een aantal bekende inzetmogelijkheden bij het gokken op golf.

Outright betting

Outright betting is de makkelijkste manier om te gokken. Het enige wat je hoeft te doen is een speler te selecteren waarvan jij denkt dat gaat winnen.

Player Match Betting

Bij Player Match betting is het de bedoeling dat je een weddenschap afsluit op 2 golfspelers. Je kunt inzetten op winst en verlies, maar ook op gelijkspel.

Tournament Group Betting

Bij Tournament Group Betting worden de deelnemers van het toernooi denkbeeldig geplaatst in groepen. Je hebt als speler de mogelijkheid om in te zetten op de golfspelers die waarschijnlijk met de hoogste score het toernooi verlaat.

3 Ball Betting

Bij 3 ball betting kies je 3 golfers uit voor een toernooi. Je wet hierbij op de speler die de laatste score gaat halen.

Gokken is geheel op eigen risico. Meer tips voor online casino games vind je hier:

Gokken op golf: de spanning op de green Golf is niet alleen een sport van precisie en uithoudingsvermogen; het is ook een sport die steeds populairder wordt om op te wedden. Het wedden op golftoernooien voegt een extra laag spanning toe aan een sport die van nature al veel onvoorspelba[...] Lees verder
Sport weddenschappen Voetbal is een van de bekendste sport weddenschappen. Echter zijn er nog veel meer sporten waarop gewed kan worden en een daarvan is golf. Er wordt hier nog niet heel veel gebruik van gemaakt, maar het wordt wel steeds populairder. Als je beschik[...] Lees verder