De golfbaan    

Golfbanen hebben doorgaans 18 Holes, genummerd van 1 tot 18. Kleinere en kortere Golf Banen kunnen ook uit 9 Holes bestaan. Alle 18 Holes Spelen maakt een Complete Golfronde, bij een Baan met 9 Holes wordt elke Hole twee maal gespeeld. Voor Mannen is de Golfbaan in het algemeen Langer als die is voor de Vrouwen, de Senioren en Kinderen.

Wat je moet weten

De Lengte van de Golfbaan wordt aangepast door de Tee dichterbij of verderaf van de Hole te plaatsen. De gehele Golfbaan bestaat uit combinaties van Par-3, Par-4, en Par-5 Holes. Een Par-3 Hole heeft een lengte tot 229 meter, een Par-4 van 230-430 meter, en een Par-5 Hole is minimaal 431 meter lang. De Holes zijn zo Geplaatst dat de spelers veilig zijn voor de gespeelde Golfballen op andere Holes. In dit Artikel Bespreken we alles over de Golfbaan:

De Golfbaan, zowel de Private als de Publieke, is niet alleen een adembenemend mooi Landschap bedekt met gras en omgeven door bomen. Laat je niet om de tuin leiden door dat mooie plaatje. Op de Golfbaan kun je de Bomen en de Waterpartijen erg mooi vinden, maar zodra je Golfbal er in Beland dan heb je ze er liever niet. Een Golfbaan bestaat uit verschillende delen: de Teebox, de Fairway en de Green omgeven door Bomen, de Rough, de Hindernissen en de Fringe. Elk van deze Onderdelen van de Golfbaan is, zoals altijd, Ontworpen voor een speciaal Doel, zijn eigen functie. De Tee Box is het Gedeelte van de Golfbaan waar je je eerste Slag speelt, vervolgens vliegt je bal de Fairway op of ernaast de Hindernissen in, vervolgens kom je op de Green.

De Afstand van de Tee tot aan de Green verschilt ook per Hole die je Speelt. De Golfbaan bestaat uit een Combinatie van Par-drie, Par-vier en Par-vijf Hols: de Par 3 heeft de Kortste Afstand tussen de Tee en de Hole, de Par 5 de Grootste Afstand.

Overzicht golfbanen Golf is een van de snelst groeiende sporten op dit moment. De golfbanen nemen dan ook in een hoog tempo toe. Zo zijn er op dit moment 281 golfclubs in Nederland en verwachten we dat dit aantal nog veel hoger gaat worden in de loop der jaren. Omda[...] Lees verder